На Львівщині для представників громадськості відбудуться навчальні тренінги

На Львівщині для представників громадськості відбудуться навчальні тренінги

14.06.13 08:50 0 974
Інститут лідерства та управління Українського Католицького Університету та Львівська обласна державна адміністрація запрошують представників громадськості Львівської області взяти участь у програмі навчальних тренінгів.

Мета навчальної програми: розвиток інституційної та професійної спроможності інститутів громадянського суспільства та налагодження їх співпраці з органами державної влади й органами місцевого самоврядування.

Формат: 10 одноденних тренінгів, що розкриють різні аспекти розвитку організацій та питань співпраці з органами влади та місцевого самоврядування. Тренінги будуть проходити в Українському католицькому університеті, у Львові, в період з червня по жовтень 2013 року. Тренінги будуть проводити найкращі експерти третього та бізнес-секторів України, які є викладачами програми Інституту Лідерства та управління «Управління неприбутковими організаціями».

Учасники: представники громадських організацій, молодіжних об’єднань, ініціативних груп та окремі громадяни, що працюють у громадському секторі Львова та Львівській області.

Запрошуємо взяти участь в повному циклі навчальної програми, що дозволить отримати системне розуміння питань розвитку організації та побудови партнерства з органами влади. Учасники, які візьмуть участь у всіх тренінгах, отримають сертифікати Інституту лідерства та управління.

Для реєстрації на програму будь ласка заповніть коротку реєстраційну форму за наступним посиланням.

Останній термін подання заявок – 24 червня 2013 року.

Перший тренінг («Застосування інструментів маркетингу для підвищення ефективності роботи інститутів громадянського суспільства») відбудеться 26-27 червня 2013р. Тренінг проводить Руслан Краплич, експерт з маркетингу та фандрейзингу, який має унікальний практичний досвід залучення ресурсів громади, міжнародної допомоги та співпраці з бізнес-структурами.

Із запитаннями, будь ласка, контактуйте до Анни Музали, anna.muzala@ucu.edu.ua, +380979242084.

Дана програма здійснюється в рамках Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2013 рік, затвердженої рішенням Львівської обласної ради від 11.04.2013р. № 712.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юрій Желіховський взяв ...
Наступна новина: На Рівненщині якість ...

КОМЕНТАРІ