На Рівненщині у Корці відкриють оновлений стадіон

На Рівненщині у Корці відкриють оновлений стадіон

14.06.13 08:35 0 1117
Головну спортивну споруду району – місцевий стадіон «Колос» - ремонтували толокою, розповів голова Корецької райдержадміністрації Михайло Волинець. За його словами, на модернізацію спортивної інфраструктури не витрачали бюджетних грошей, а залучили кошти соціально-відповідального бізнесу. Завдяки місцевим спонсорам стадіон вдалося повністю відремонтувати. Відтепер тут є комфортні кімнати та роздягальні для команд, обладнані усім необхідним. Водночас ошатнішим став і зовнішній вигляд спортивної споруди. Також оновили трибуни – полагодили та пофарбували лавки на них. Крім того, за словами Михайла Волинця, на місцевому стадіоні планують уже незабаром облаштувати майданчики для гри у баскетбол та пляжний волейбол. Це в перспективі дозволить залучити до спорту ще більше місцевих жителів, як того вимагає Президент України Віктор Янукович у нових соціальних ініціативах.

Виконуючи президентські завдання, у Корці також подбали про максимальне завантаження сільських спортзалів і стадіонів. Так, для популяризації здорового способу життя, до дітей наблизили спортивні гуртки. Тож тренери працюють у пришкільних сільських спортзалах і дітям не потрібно їздити в райцентр, аби займатися у секції. Крім того, тут розширили штат дитячо-юнацької спортивної школи. Тим часом уже з початку нового навчального року планують відкрити ще сім секцій, аби раціонально використати діючі спортивні бази.

Завдяки такій системній роботі, юних спортсменів у Корецькому районі стане чи не вдвічі більше, прогнозує Михайло Волинець. Таким чином дітей залучатимуть до активного, а отже й здорового способу життя. На чому й зосереджена увага в нових соціальних ініціативах Президента.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Глава МВС: "Проста зміна ...
Наступна новина: На Тернопільщині "Ми ...

КОМЕНТАРІ