На виконання рішення суду керівники ТОВ "Інвестжитлобуд і К" повернули громаді 6 га землі

На виконання рішення суду керівники ТОВ "Інвестжитлобуд і К" повернули громаді 6 га землі

14.06.13 13:20 0 896
Рішенням господарського суду Рівненської області від 23.08.2012 задоволено позов Рівненського міжрайонного прокурора з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері про розірвання договору оренди землі, укладеного у 2007 році Великоомелянською сільською радою Рівненського району із керівниками ТОВ "Інвестжитлобуд і К", та зобов’язано останніх повернути громаді земельну ділянку площею 6 га.

- Підставою для вжиття прокуратурою цивільно-правових заходів стало неналежне виконання, починаючи з 2008 року, товариством з обмеженою відповідальністю зобов’язань за договором щодо своєчасності орендної плати, - повідомив начальник відділу захисту інтересів громадян і держави при виконанні судових рішень прокуратури Рівненської області Василь Данілей.

У ході здійснення виконавчого провадження 31.05.2013 забезпечено фактичне виконання рішення суду. Територіальній громаді Великоомелянської сільської ради відповідачем повернуто земельну ділянку в межах населеного пункту, нормативно-грошова оцінка якої складає 1,9 млн.грн.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині 334 ...

КОМЕНТАРІ