В Тернополі сергій Надал на форумі міських голів розповів про комунальні проблеми та перспективи

В Тернополі сергій Надал на форумі міських голів розповів про комунальні проблеми та перспективи

14.06.13 08:20 0 811
Традиційний муніципальний форум, що проводиться в рамках Проекту USAID «Діалог», який реалізує Асоціація міст України, проходить цьогоріч у новому форматі. Участь у роботі форуму беруть близько 250 міських голів з усіх областей України, в тому числі міський голова Тернополя Сергій Надал. Серед почесних гостей засідання – голова Верховної Ради України Володимир Рибак, народні депутати України.

Урядові структури на форумі представляють: перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі, заступник Міністра фінансів, голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг.

Головною метою Форуму є налагодження співпраці для формування спільної позиції державної влади та Асоціації міст України у питаннях розвитку місцевого самоврядування, реформування законодавства, розв’язання конкретних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад.

Про роботу групи «Житлово-комунальне господарство» доповів Сергій Надал. Зокрема, очільник міста розповів про проблемні питання та перспективи галузі.

На завершення Дня Діалогу міські голови прийняли за основу проект Звернення до керівництва держави щодо вирішення проблемних питань місцевого самоврядування.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Харківщині міліція ...
Наступна новина: На Прикарпатті завершується ...

КОМЕНТАРІ