На Тернопільщині організація безпечних перевезень дітей у літній період перебуває на контролі органів влади

На Тернопільщині організація безпечних перевезень дітей у літній період перебуває на контролі органів влади

14.06.13 08:25 0 1025
Ось і прийшла пора літніх відпусток і відпочинку. Шкода тільки, що літо дуже швидко минає. Тут згадується народна прикмета: "Летить літо, як на крилах". Тому варто задуматися про літній відпочинок заздалегідь. Перший заступник голови облдержадміністрації Микола Головач провів засідання координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах області. Основним питанням порядку денного була організація безпечних перевезень пасажирів та організованих груп дітей у літній період до місць відпочинку та оздоровлення.

Управлінню Укртрансінспекції у Тернопільській області, управлінню ДАІ УМВС України в Тернопільській області, відповідним структурним підрозділам ОДА доручено забезпечити дотримання вимог безпеки перевезень у місцях відправлення та прибуття автобусів при здійсненні масових перевезень пасажирів та організованих груп дітей.

Особливу увагу буде звернено на дотримання вимог, які стосуються належного технічного стану транспортних засобів, наявності супроводжуючої особи при перевезенні 10 і більше дітей, наявності медичного працівника при перевезенні 30 і більше дітей, узгодження маршруту із управлінням Державтоінспекції, дотримання водіями режимів праці та відпочинку.

Крім того Управління Державтоінспекції посилить контроль за безпекою перевезень пасажирів та організованих груп дітей, зокрема за технічним станом автобусів, що задіяні при здійсненні перевезень, за швидкісним режимом автотранспортних засобів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Источник: http://xmeteo.ua/ua/folk
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Волинь: на території ...

КОМЕНТАРІ