Чернігів: Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно

Чернігів: Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно

14.06.13 08:00 0 953
На території міста Чернігова реалізацію повноважень Державної реєстраційної служби України у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно забезпечує реєстраційна служба Чернігівського міського управління юстиції. Реєстрацію речових прав на нерухоме майно безпосередньо здійснює відділ державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, який складається з 16 штатних одиниць.

З метою покращення обслуговування громадян, які звертаються за отриманням послуг з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, в реєстраційній службі Чернігівського міського управління юстиції розроблений гнучкий графік роботи відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.

Так, з 1 січня 2013 року встановлено режим роботи:

-- з продовженням годин роботи до 20 год.00 хв. - кожного четверга;

- з 8 год. 30 хв. до 17 год.30 хв. - кожну другу суботу місяця;

- звичайний режим роботи з 8 год.30 хв. до 17 год.30 хв. (обідня перерва з 13 год.00 хв. до 13 год. 48 хв.).

Найближчим часом буде впроваджено електронну чергу, тобто кожен бажаючий зможе записатися до державного реєстратора прав на нерухоме майно з персонального комп’ютера. У цей час будуть приймати саме вас. На кожну людину буде відводитися часу, в залежності, від питання, з я ким ви приходите, від 15 до 30 хвилин. Це час якого цілком достатньо для обслуговування людини.

Крім того, для зручності на сайті Державної реєстраційної служби України (www.drsu.gov.ua), кожен заявник має можливість ознайомитись з Інформацією про стан розгляду поданої ним до органу державної реєстрації прав, нотаріуса заяви (запиту), для цього йому необхідно лише в передбаченій графі внести дані про реєстраційний номер заяви, дату та час її реєстрації. Тобто дізнатись про стан розгляду заяви особа має можливість зі свого персонального комп'ютера, навіть не відвідуючи реєстраційну службу або нотаріуса.

Реєстраційна служба Чернігівського міського управління юстиції працює за адресою: вул. Любецька, 40 А, тел.: 65-15-33, 65-15-86.

За повідомленням відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Реєстраційної служби Чернігівського міського управління юстиції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ