На Харківщині міліція викрила двох братів, які налагодили власний наркобізнес

На Харківщині міліція викрила двох братів, які налагодили власний наркобізнес

14.06.13 08:15 0 920
Днями до працівників міліції Харківського РВ, Харківська область, надійшла оперативна інформація про те, що в селищі Покотилівка в одному з помешкань можна без проблем придбати наркотики.

Правоохоронці негайно розпочали перевірку отриманої інформації. Після проведення ряду оперативних закупок, які стали незаперечним доказом злочинної діяльності підозрюваних осіб, працівники міліції затримали їх «на гарячому» - під час продажу чергової наркотичної дози споживачу.

Наркозбувачами виявилися двоє братів – 34 та 32 років, які ніде не працювали. Хлопці раніше були засуджені за скоєння крадіжок та, звільнившись з місць позбавлення волі, вони вирішили змінити кримінальну кваліфікацію та налагодили збут наркотичних засобів.

Брати швидко здобули популярність серед місцевих любителів дурману, але довго процвітати їх бізнесу не судилося.

Під час чергової реалізації наркотичного засобу - екстраційного опію в кількості 1,4 мл, обох чоловіків було затримано. Правоохоронці провели в домоволодінні підозрюваних санкціонований обшук, в результаті якого виявили та вилучили спеціально заготовлені ними інгридієнти для виготовлення наркотиків.

Вилучена речовина направлена на дослідження до експертів-криміналістів. За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво,виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Чоловіків чекає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Свободівці разом із ...
Наступна новина: Волинська та Брестська ...

КОМЕНТАРІ