Працівники міліції Кіровоградщини розслідують обставини шахрайського сурогатного материнства

Працівники міліції Кіровоградщини розслідують обставини шахрайського сурогатного материнства

14.06.13 11:35 0 875
Підозрюваною у шахрайстві виявилася 29-річна жителька міста Олександрії Кіровоградської області. За словами потерпілого іноземця, який бажав отримати  послуги сурогатного материнства в Україні, він познайомився з жінкою через Інтернет-агентство. В результаті історія закінчилася відкриттям кримінального провадження.

Іноземний громадянин звернувся до Олександрійського райвідділу міліції із заявою про скоєння стосовно нього шахрайства. Попередньо правоохоронці встановили, що чоловік зустрічався з обраною ним жінкою спочатку у Києві, а потім в Олександрії, аби передати гроші та пересвідчитись у її вагітності.

За послуги іноземець заплатив місцевій жительці більше 3 тисяч доларів. Із «замовником» жінка спілкувалася у соціальних мережах. А коли прийшов час народжувати, породілля повідомила, що під час пологів дитина померла. Після цього вона на зв’язок з іноземцем більше не виходила.

Чоловік не повірив у цю історію і вирішив звернутись до правоохоронних органів, аби дізнатися правду.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. У результаті проведення слідчих дій працівники міліції встановили особу жінки. З’ясувалося, що дитина жива.

Наразі матеріали розслідування передано до міського відділу міліції, правоохоронці з’ясовують усі обставини загадкової історії. За словами іноземця, він готовий до проведення необхідних експертиз для встановлення батьківства.

СЗГ УМВС України

в Кіровоградській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: НБУ зацікавили мільйони ...
Наступна новина: На Рівненщині під час ...

КОМЕНТАРІ