Працівники ДАІ Миколаївщині зупинили мікроавтобуси за порушення адміністративного законодавства

Працівники ДАІ Миколаївщині зупинили мікроавтобуси за порушення адміністративного законодавства

14.06.13 08:20 0 896
На стаціонарному посту ДАІ біля м. Южноукраїнськ Миколаївської області, у рамках проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Автобус», співробітниками Державтоінспекції Миколаївської області було зупинено два автобуси: «Кароса» - хмельницької реєстрації та «Ікарус» - одеської.

При перевірці документів правоохоронцями було встановлено, що у водія автобуса «Кароса» була відсутня ліцензійна картка на здійснення пасажирських перевезень та відмітка про проходження обов’язкового технічного контролю. На автобусі одеської реєстрації «Ікарус» рівень зношеності протектора шин за своїм станом не відповідав встановленим вимогам.

Інспекторами ДПС ДАІ складено адміністративні протоколи за ч.1 ст.126 КУпАП «Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки», ч.3 ст.121 КУпАП «Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами» відносно водія автобуса «Кароса» та за ч.2 ст. 121 КУпАП «Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами» стосовно водія автобусу «Ікарус».

Водіям вказано на необхідність руху до місць гаражування з метою усунення виявлених недоліків.

СЗГ УМВС України

в Миколаївській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Харківщині міліція ...
Наступна новина: На Прикарпатті завершується ...

КОМЕНТАРІ