У Криму розкрито резонансне убивство підприємця ,

У Криму розкрито резонансне убивство підприємця ,

14.06.13 08:50 0 1011
Про це повідомив начальник Слідчого управління кримського Главку. Підозрюваним у вбивстві підприємця є раніше судимий житель Тернопільської області.

Нагадаємо, 19 лютого цього року поблизу одного з будинків, розташованих на вулиці Будівельній в м. Саки, біля свого автомобіля було виявлено з вогнепальним пораненням тіло чоловіка. Особа вбитого була встановлена одразу. Ним виявився 49-річний громадянин однієї з сусідніх держав. Як з’ясувалося, чоловік займався підприємницькою діяльністю на території Сакського району.

На місце події негайно виїхали співробітники слідчо-оперативної групи. Було розпочато розслідування.

За інформацією першого заступника начальника – начальника Слідчого управління ГУМВС України в АР Крим полковника міліції Олега Кириліна, на даний час злочин розкрито, затримано чоловіка, який небезпідставно підозрюється у його скоєнні.

- Затриманим є 28-річний житель Тернопільської області, раніше судимий за збут наркотиків. 12 червня цього року підозрюваному судом обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту терміном на 2 місяці. Він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання, - прокоментував Олег Кирилін.

Проводяться активні слідчі дії щодо документування злочинної діяльності затриманого.

У встановлений законом термін кримінальне провадження буде закінчено, а обвинувальний акт направлено до суду.

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юрій Желіховський взяв ...
Наступна новина: На Рівненщині якість ...

КОМЕНТАРІ