На Івано-Франківщині відзначили День медика на Надвірнянщині

На Івано-Франківщині відзначили День медика на Надвірнянщині

14.06.13 12:45 0 1015
Бути лікарем - більше, ніж фах, це-високе почуття відповідальності, професіоналізм, доброта і бажання допомогти. В медицині немає випадкових особистостей, тут працюють чуйні люди, які на своєму посту вдень і вночі рятують здоров'я і життя громадян.

Модернізація системи охорони здоров'я є одним із першочергових завдань розвитку країни, які ставить перед нами Президент України Віктор Янукович.

Традиційно в третю неділю червня своє професійне свято відзначають працівники медичної галузі. Шквал вітань - теплих і щирих, море усмішок та квітів - і все це для людей найблагороднішої і найгуманнішої професії - медиків. В районному будинку культури відбулись урочистості з нагоди Дня медичного працівника. З професійним святом медичних працівників привітали голова райдержадміністрації Юрій Касіянчук, голова районної ради Василь Попович, міський голова Зіновій Андрійович та духовенство району. Як зазначив голова РДА Юрій Касіянчук: "Кожен ваш день сповнений подвигом і самовіддачею, ваша праця заслуговує на найщирішу повагу і безмежну вдячність. Адже порятунок життя і здоров’я людей став для вас професією і покликанням. Кожен з нас, хоча б раз у житті звертався до вас за допомогою. У складний час, у непростих умовах – ви завжди надаєте допомогу, проявляючи професіоналізм, любов до людей, гуманність і патріотизм".

Кращих медичних працівників, відзначили спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради за високий професіоналізм багаторічну сумлінну працю активну громадську позицію,відданість справі та з нагоди професійного свята –Дня медичного працівника, грошовими преміями та подяками. Наостанок святкового дійства всіх присутніх у залі розважав своїми талантами Коломийський драматичний театр, особливо запам’яталась вистава «Кайдашева сім’я».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рятувальники України та ...
Наступна новина: На Львівщині впровадження ...

КОМЕНТАРІ