Львівщина: підготовка до нового опалювального сезону в області проходить за графіком

Львівщина: підготовка до нового опалювального сезону в області проходить за графіком

14.06.13 15:59 0 878
13 червня заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль провів селекторну нараду щодо проблемних питань з підготовки господарського комплексу та соціальної сфери до опалювального сезону 2013/2014 року та дотримання Правил підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери.

На нараді обговорювались питання про стан та організацію забезпечення якісної та своєчасної підготовки житлово-комунального господарства та соціальної сфери до опалювального сезону 2013/14 року. Також обговорили проблемні питання з підготовки до опалювального сезону та хід підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціальної сфери, підписання актів та паспортів готовності до початку опалювального сезону. Зокрема, важливим питаннями були забезпечення безпеки поводження з газовими приладами та необхідності прочистки димових та вентиляційних каналів та розрахунки теплопостачальних підприємств за спожитий природний газ.

За результатами обговорення Вадим Гураль доручив головам районних державних адміністрацій, міським головам міст обласного значення та керівникам структурних підрозділів забезпечити організацію виконання всіх запланованих робіт з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до опалювального сезону 2013/14 року.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині обговорили ...
Наступна новина: «Енергоатому» ...

КОМЕНТАРІ