На Тернопільщині паління у ліжку призвело до загибелі людини

На Тернопільщині паління у ліжку призвело до загибелі людини

14.06.13 11:00 0 884
14 червня о 00:54 на пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення пожежу в одному із житлових будинків в місті Хоростків Гусятинського району на вулиці Івасюка.

До місця виклику одразу направили черговий караул 21-го державного пожежно-рятувального поста. Прибувши на місце події було встановлено, що пожежа виникла на першому поверсі 2-х поверхового житлового будинку. Завдяки швидким та злагодженим діям рятувальників о 01:20 пожежу було локалізовано, а о 01:47 – ліквідовано. На місці події виявлено труп власника квартири, громадянина 1959 року народження.

Під час гасіння пожежі врятовано четверо людей, житловий будинок, всього матеріальних цінностей на суму близько 500 тисяч гривень.

Ймовірна причина виникнення пожежі « Необережність під час куріння

Шановні громадяни, щоб не сталося лиха, звертаємось до вас з проханням дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки, цінувати своє життя, життя своїх близьких. Не піддавати себе і оточуючих вас людей смертельній небезпеці.

Пам’ятайте, від цих прописних істин залежить ваше життя!

ДСНС застерігає: громадяни, будьте обережні, не забувайте, що тільки суворе дотримання правил безпеки допоможе вам уникнути непоправного лиха.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ