Чернігів: Урочистості до Дня медичного працівника

Чернігів: Урочистості до Дня медичного працівника

14.06.13 12:03 0 872
У медичних закладах Чернігова проходять урочистості з нагоди Дня медичного працівника, що відзначатиметься цієї неділі.

Чернігівський міський голова Олександр Соколов з професійним святом привітав колектив одного з найстаріших медичних закладів області – міської лікарні №1.

О.Соколов підкреслив, що колектив чернігівських медиків налічує понад 5 тис. працівників, і вони постійно перебувають на варті здоров'я жителів міста. За його словами, медицина Чернігова має досягнення – торік відкрито міський травмпункт, центр малоінвазивної хірургії ока, працівники галузі підвищують свою кваліфікацію, впроваджують нові методики діагностики та лікування. За підсумками 2012 року обласний центр Чернігівщини увійшов до рейтингу журналу "Фокус" – "20 найбільш здорових міст країни".

"Як міський голова і як людина, я щиро вам дякую", - сказав О.Соколов.

Головний лікар міської лікарні №1 Андрій Жиденко теж висловив вдячність за увагу до медичного закладу з боку влади і повідомив, що з міського бюджету цього року виділено кошти на придбання сучасного рентгенкомплексу, проведення ремонтів поліклінічного відділення і стаціонарного 9-поверхового корпусу.

З нагоди світа медичних працівників міської лікарні №1 також привітали голова обласного профспілкового комітету працівників охорони здоров'я Павло Потапко, начальник управління охорони здоров'я Юрій Бойко. Вони вручили почесні грамоти і подяки. Завершилася зустріч святковим концертом за участю артистів Чернігівського обласного музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка.

Перший заступник міського голови Сергій Андрос привітав зі святом колектив медичних працівників міської лікарні №2.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині під час ...
Наступна новина: Львівщина: в області ...

КОМЕНТАРІ