Майже одинадцять тисяч безкоштовних електронних ключів видали на Тернопіллі

Майже одинадцять тисяч безкоштовних електронних ключів видали на Тернопіллі

14.06.13 18:19 0 896
Від початку року в області видано майже одинадцять тисяч безкоштовних посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису. Зокрема, фізичні особи - підприємці отримали понад п’ять тисяч сертифікатів, юридичні – більше трьох тисяч та фізичні особи – дві тисячі. Послугами відділу реєстрації користувачів електронного цифрового підпису у Тернополі скористалися понад шість тисяч осіб, та ще більше тисячі – у Чорткові.

Нагадаємо, що починаючи з лютого цього року, на Тернопільщині є два місця, де можна отримати безкоштовний цифровий підпис – Тернопіль і Чортків. Стати власником посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису у Тернополі можна, звернувшись у відділ реєстрації користувачів за адресою: м. Тернопіль, вул. Білецька, 1, ліве крило, ЦОПП, 1-ий поверх, кабінет 122. Тел. для довідок 23-53-61.

Реєстрація користувачів відбувається з понеділка по четвер з 9:00 до 19:30 год., у п’ятницю - з 9:00 по 18:15 год. У Чорткові ключі електронного підпису можна отримати за адресою: м. Чортків, вул. Шевченка, 23, 1-ий поверх, кабінет 10. Тел. для довідок (03552) 2-15-60. Детальну інформацію щодо режиму роботи, перелік представництв Акредитованого центру, бланки документів, зразки їх заповнення, перелік необхідних для реєстрації документів можна переглянути на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД

www.acskidd.gov.ua.

Головне управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Грузинова Віталія ...
Наступна новина: В Луцьку у Любліні буде ...

КОМЕНТАРІ