17-19.06 у місті Житомирі профілактичне відпрацювання обласного центру

17-19.06 у місті Житомирі профілактичне відпрацювання обласного центру

14.06.13 20:24 0 794
У ході відпрацювання планується провести роз’яснювальну роботу серед сімей «групи ризику» за участі представників правоохоронних органів, служби у справах дітей Житомирської міської ради, представників засобів масової інформації. Виступи у пришкільних та оздоровчих таборах із проведенням конкурсів, залученням команд ДЮП та спеціальної пожежно-рятувальної техніки.

Крім того, у торгово-розважальному «Глобал» відбудеться виступ команди-призера 18-го Всеукраїнського фестивалю ДЮП, із врученням листівок населенню.

Відпрацюванням також передбачено проведення круглого столу із залученням представників управлінь освіти, охорони здоров’я та житлово-комунального господарства Житомирської міської ради, засобів масової інформації та інших організацій. Під час якого затверджуватимуть план спільних заходів, спрямованих на попередження на виникнення надзвичайних подій, загибелі та травмування людей на них.

За результатами заходу по обласному телебаченню відбудеться прямий ефір керівництва Управління ДСНС у Житомирській області.

Акредитація журналістів триватиме до 12:00 17 червня за тел.: (0412) 42-15-26 або за електронною адресою: ztmns@ukr.net
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ