Юні спортсмени Житомирщини оздоровлюються у таборі «Олімпієць»

Юні спортсмени Житомирщини оздоровлюються у таборі «Олімпієць»

14.06.13 20:31 0 908
На Житомирщині системно впроваджуються настанови Президента України щодо створення належних умов для відпочинку та оздоровлення дітей. Так, 13 травня у селі Березина Житомирського району відбулося відкриття першої зміни спортивно-оздоровчого табору «Олімпієць».

Власне оздоровчий сезон у таборі «Олімпієць» розпочався 7 червня. Заклад працюватиме у чотири зміни, під час кожної з яких оздоровитись і відпочити зможуть по 60 дітей-спортсменів області.

Вітаючи дітей і працівників табору з відкриттям, голова облдержадміністрації Сергій Рижук зазначив: «Дивлячись на цих юних спортсменів, відчуваєш справжню гордість і водночас тішишся за нашу область, адже на Житомирщині підростає гідне молоде покоління. Ми, представники влади, зробимо все, аби у цьому таборі вам було і затишно, і безпечно». Очільник області побажав дітям не лише гарно відпочити, а і знайти нових друзів. Крім того, від обласної влади посадовець вручив кожному загону у подарунок по комплекту спортивного інвентарю.

В урочистостях також брали участь заступник голови облдержадміністрації – керівник апарату Олександр Никитюк, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Долгих, голова Житомирської райдержадміністрації Андрій Кулик, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Раїса Гула, заступники директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Антонюк і Віктор Корж, голова Федерації профспілок області Неля Паламарчук, директор Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності Леонід Самунь, директор спортивно-оздоровчого табору «Олімпієць» Марк Горін.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 17-19.06 у місті Житомирі ...
Наступна новина: Сергій Рижук на святі з ...

КОМЕНТАРІ