Львівщина: «Під час прикрого інциденту на дитмайданчику на вул. Масарика за дітьми не було нагляду дорослих», - О.Удовенко

Львівщина: «Під час прикрого інциденту на дитмайданчику на вул. Масарика за дітьми не було нагляду дорослих», - О.Удовенко

14.06.13 21:08 0 1476
Як засвідчило обстеження, ігровий майданчик на вул. Масарика, де днями трапилось травмування дитини, є справним. Жодних пошкоджень ігрових конструкцій на ньому немає. Про це повідомив голова Шевченківської РА Олександр Удовенко.

— На місце виїхала комісія, проведено обстеження, складено акт. Майданчик справний, всі конструкції справні. Як засвідчило опитування мешканців та дітей, під час прикрого інциденту за дітьми не було нагляду дорослих. — Олександр Удовенко, голова Шевченківської РА

Аби уникнути в подальшому таких прикрих ситуацій, Львівська міська рада нагадує Правила безпечної поведінки на дитячих майданчиках.

Правила безпечної поведінки на дитячих майданчиках

Діти дуже люблять гуляти поблизу будинків: гойдатися на гойдалках, спускатися з гірки, кружляти на каруселях, гратися в пісочниці. Але велика кількість травм невиробничого характеру з дітьми пов’язана  з іграми на дитячих майданчиках. Травмування з дітьми відбувається через те, що батьки мало приділяють уваги безпеці дітей на ігрових майданчиках.

Дотримання правил поведінки на дитячому майданчику допоможе уникнути травм невиробничого характеру і збереже здоров’я дитини.

На кожному майданчику є малюки, що гуляють без нагляду батьків. Погано, якщо малюк до цього не підготовлений. Але перш ніж залишити свого малюка, проаналізуйте, обходить він гойдалки автоматично чи відбігає тільки після вашого нагадування, як користується каруселями і т.д. Звичайно, ви можете дивитися за своїм малюком з вікна, але чи вистачить у вас сил і спритності вискочити з квартири в момент небезпеки?

Найпоширеніші травми — це ушкодження, отримані на гойдалках або поряд з ними. Рухома гойдалка — величезна небезпек

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 5)
Попередня новина: О. Вілкул: «Потенціал ...
Наступна новина: У Єврокомісії кажуть, що ...

КОМЕНТАРІ