На Тернопільщині Михайло Головко провів низку зустрічей із селянами

На Тернопільщині Михайло Головко провів низку зустрічей із селянами

14.06.13 21:46 0 1208
13 червня 2013 року народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Михайло Головко провів низку зустрічей із громадами сіл Лопушне, Борщівка й Борсуки в Лановецькому районі на Тернопільщині. Націоналіст відзвітував перед селянами про діяльність свободівців у парламенті, зареєстровані ними законопроєкти та власну роботу у комітеті й окрузі.

Під час зустрічей громаду дуже цікавила робота фракції націоналістів у Верховній Раді. Селяни скаржилися на недобросовісних підприємців, які ігнорують постанову Кабміну й збирають молоко у селян за цінами меншими від мінімальних. Громада стурбована питанням так званої "пенсійної реформи", проблемою наявності "тушок" у лавах опозиції. Окрім цього, просили допомоги у розв'язанні соціально-побутових проблем, земельних спорів, покращення матеріально-технічного забезпечення сільських клубів і бібліотек тощо. Хвилює людей соціальна несправедливість, що з кожним роком зростає, а також усіх дуже турбує проблема недофінансування місцевих бюджетів.

"Дивна ситуація в Україні. У нас працьовиті люди, є необхідні ресурси, родючі чорноземи, а з нас роблять жебраків. Олігархи просто наживаються на нас, щороку вигадуючи нові методи грабунку українців. Проблема недофінансування місцевих бюджетів спільна для міст і сіл заходу та сходу країни. Панівний режим хоче відновити векселі, які є фіговим листком, яким "регіонали" хочуть прикрити велику дірку в бюджеті, яку ж вони й створили своїм бездарним безвідповідальним владарюванням. Закон про векселі фактично зруйнує всю фінансову систему, фондовий ринок, біржі тощо. Тому ми маємо зрозуміти, що всі проблеми від того, що при владі бандити, яким не цікава доля українців", – наголосив Михайло Головко під час однієї із зустрічей.

За підсумками зустрічей свободівець надіслав депутатські звернення щодо порушених проблем до органів державної та виконавчої влади та зобов'язався доповісти людям про результати їх розгляду.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині здешевили ...
Наступна новина: На Хмельниччині активно ...

КОМЕНТАРІ