На Хмельниччині активно проводиться робота щодо забезпечення пожежної безпеки у сільській місцевості

На Хмельниччині активно проводиться робота щодо забезпечення пожежної безпеки у сільській місцевості

14.06.13 21:52 0 1043
З метою зменшення у житловому секторі пожеж, загибелі людей на них та підвищення рівня обізнаності населення Славутським районним сектором Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області постійно проводиться робота щодо відпрацювання сільських населених пунктів.

До відпрацювань залучаються місцеві органи виконавчої влади, міліція, управління соціального захисту та представники засобів масової інформації.

При проведенні спільних профілактичних заходів особлива увага звертається на помешкання одиноких осіб похилого віку, інвалідів, багатодітних та неблагонадійних сімей. Співробітники ДСНС навчають мешканців правилам пожежної безпеки, діям у випадку виникнення надзвичайних ситуацій та доводять до них основні причини виникнення пожеж у житловому секторі. Також рятувальники розповсюджують серед населення застережливі листівки та пам’ятки на протипожежну тематику.

Головною метою цих рейдів є донесення до кожного громадянина усвідомлення важливого ставлення до особистої безпеки та безпеки оточуючих, вироблення навичок з дотримання правил пожежної безпеки.

Славутський районний сектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: У міській раді ...

КОМЕНТАРІ