Україна і Чорногорія поглиблюють співпрацю у сфері цивільного захисту

Україна і Чорногорія поглиблюють співпрацю у сфері цивільного захисту

14.06.13 22:04 0 848
13 червня Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських та Міністр туризму та сталого розвитку Чорногорії Бранімір Гвозденович підписали угоду про поглиблення співробітництва у галузі попередження та подолання наслідків природних та техногенних катастроф.

Підписання відбулося у присутності Прем'єр-міністра України Миколи Азарова і Прем'єр-міністра Чорногорії Міло Джукановича, який перебуває в Україні з офіційним візитом.

" ми підписали надзвичайно важливі двосторонні документи. Ми послідовно створюємо і розвиваємо договірно-правову базу між нашими країнами", - наголосив Микола Азаров.

Дане питання набуває особливої актуальності через стрімке зростання кількості катастроф техногенного та природного характеру у світі, а також стійку тенденцію до збільшення кількості катастроф з транскордонним впливом. Підписання угоди дозволить з максимальною оперативністю залучати рятувальні підрозділи у випадку необхідності, а також підвищити рівень проведення превентивних заходів.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У міській раді ...
Наступна новина: Чернігівщина: Посилення ...

КОМЕНТАРІ