Найбільш резонансні злочини та події на 14.06.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 14.06.2013 р.

14.06.13 22:17 0 893
Міністерство внутрішніх справ України

Управління зв’язків із громадськістю

ПРЕС-РЕЛІЗ

про найбільш резонансні злочини та події

на 14.06.2013 р.

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 14925 заяв та повідомлень громадян, з них 4740 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 551 дорожньо-транспортну пригоду у яких 12 осіб загинуло та 120 - травмовано.

У Новоселицькому районі Чернівецької області в результаті проведення слідчих дій затримано 79-річного місцевого жителя, пенсіонера. Попередньо встановлено, що він уночі 13 червня в будинку за місцем свого проживання під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв дерев’яною палицею вбив свого 57-річного безробітного сина. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

У Балаклійському районі Харківської області в результаті проведення слідчих дій затримано 34-річну безробітну місцеву жительку. Попередньо встановлено, що вона вночі 13 червня в будинку свого 54-річного безробітного співмешканця під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв заподіяла ножове поранення живота господарю (госпіталізовано). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 (замах на вбивство) КК України.

В Автономній Республіці Крим відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України стосовно голови садового товариства. Він вимагав та отримав 20 тис. грн. неправомірної вигоди від жителя Сімферопольського району автономії за прийняття його в члени згаданого товариства та виділення земельної ділянки площею 0,04 га.

На Одещині відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України стосовно голови гаражного кооперативу. Він вимагав та отримав 500 доларів США неправомірної вигоди від жителя міста Южного Одеської області за прийняття його до членів указаного кооперативу та виділення земельної ділянки під будівництво гаража. Хабарника затримано.

На Херсонщині відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України стосовно посадовця однієї з райдержадміністрацій. Вона вимагала та отримала 4,2 тис. грн. неправомірної вигоди від приватного підприємця за сприяння йому в отриманні дозвільних документів для надання розважальних послуг (атракціони).

Контакти: 254-75-24, факс 256-11-01

mvsinfo@mvsinfo.gov.ua

http://mvs.gov.ua
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: Посилення ...
Наступна новина: Оберігаючи здоров'я і життя

КОМЕНТАРІ