Сьогодні лави української міліції поповнилися майже на тисячу офіцерів (РЕПОРТАЖ)

Сьогодні лави української міліції поповнилися майже на тисячу офіцерів (РЕПОРТАЖ)

14.06.13 22:29 0 928
У Національный академії внутрішніх справ свято – Випускний 2013. Від 996 молодих офіцерів у лейтенантських погонах поповнили склад  правоохоронної системи України.

Серед почесних гостей на урочистому заході був присутній перший заступник Міністра внутрішніх справ України Віктор Дубовик, ректор Національної академії внутрішніх справ Валентин Коваленко, керівний склад Апарату Міністерства, науково-педагогічний склад академії, почесні гості, ветерани, рідні та близькі випускників.

На обличчях юнаків та дівчат вирують різні емоції: сльози радості і щастя, смуток та переживання. Вчорашні курсанти відправляються у нове, доросле життя, попрощавшись з дитинством. Боротьба зі злочинністю, охорона громадського порядку, захист прав і свобод громадян, честі і гідності кожної людини, все це і є святим обов’язком майбутніх правоохоронців.

- одна з найвизначніших дат у пам’яті наших молодих колег. Віднині у Вас, дорогі діти, починається самостійне життя. Кожен із Вас свідомо присвятив свою життєву долю нелегкій міліцейській службі. Наш колектив розраховує на вашу молодість, енергію та неординарні підходи до вирішення проблем, - звернувся до випускників Віктор Дубовик.

Віктор Дубовик зазначив, що майже тисячу курсантів стали лейтенантами і будуть направлені на роботу до органів внутрішніх справ. Своїх спеціалістів, професійних фахівців отримають підрозділи кримінальної міліції, міліції громадської безпеки, слідчі, експерти. Основна ж особливість цього випуску в тому, що це перший випуск, з яким проводили навчання, коли набув чинності новий кримінально-процесуальний кодекс.

За понад 90-річну історію існування Академії справжні фахівці своєї справи, доктори наук, професори та заслужені працівники освіти України поділилися своїми знаннями та професійними здобутками понад з 58 тисячами випускників. Більша частина з яких, поповнили ряди правоохоронців не тільки в Україні, а й в багатьох інших країнах. Багато з колишніх курсантів очолили вищі апарати управління, досягли високих офіцерських звань.

Останні настанови своїм підопічним висловив і Ректор Національної академії внутрішніх справ Валентин Коваленко:

- Дорогі діти, будьте гідними високої благородної місії, завжди пам’ятайте, що головними рисами правозахисника була, є і залишається справедливість, чесність і людяність, зазначив Валентин Коваленко. - Вірю, що випускники 2013 року сумлінною службою, достойно продовжать справу своїх попередників. Будьте принциповими, відповідальними, чуйними і бездоганними, завжди – і у професійній діяльності і в повсякденному бутті.

На головній площі флагмана відомчої освіти ще довго лунали добрі слова та побажання на адресу всіх людей, яких доля звела з Національною академією внутрішніх справ.

За християнською традицією Голова Синодального відділу Української православної Церкви по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями Архієпископ Білоцерківський та Богуславський Августин помолився за випускників та благословив у нове життя.

Не обійшлося і без приємних сюрпризів від самих випускників – курсанти НАВС вразили всіх присутніх показовими виступами, маршем, танцями, виступом ансамблю чарівних барабанщиць з яскравими посмішками та навіть запуском денного салюту, повітряних кульок та білосніжних голубів до ясного, блакитного неба.

На завершення заходу перший заступник Міністра внутрішніх справ України Віктор Дубовик вручив  дипломи з відзнакою найкращим курсантам навчального закладу.

- Хай щастить Вам, дорогі випускники, на життєвих дорогах, хай завжди прихильною буде до Вас доля, як у службі так і особистому житті, - наостанок,зазначив Валентин Коваленко,- В добрий шлях!

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Віталій Захарченко ...

КОМЕНТАРІ