Віталій Захарченко відзначив кращих працівників відомчої медицини

Віталій Захарченко відзначив кращих працівників відомчої медицини

14.06.13 22:36 0 919
Напередодні Дня медичного працівника у Міністерстві внутрішніх справ вручили нагороди та погони кращим медпрацівникам.

До привітань долучилися керівники структурних підрозділів апарату Міністерства, особовий склад Управління медичного забезпечення та реабілітації, працівники Міністерства та підпорядкованих підрозділів.

- Від імені Колегії Міністерства внутрішніх справ та себе особисто щиро вітаю Вас із професійним святом, - звернувся до присутніх Віталій Захарченко. - Відомча медицина є невід'ємною складовою соціального захисту працівників. Тому її збереження та подальший розвиток у системі МВС - принципова позиція керівництва Міністерства.

Особливе ставлення до здоров'я особового складу свого часу спонукало до створення відомчої медицини. Зусиллями кількох поколінь медиків була сформована потужна цілісна мережа відомчих лікувально-профілактичних закладів.

На відомча медицина представлена трьома госпіталями. В кожній області функціонують лікарні з поліклінікою, військово-лікарські комісії, центри психіатричної допомоги, приватні медичні кабінети, массажні кабінети і т. д. Тут ви знайдете корисну і приємну техніку лікувального масажу для шиї і спини. Спеціалізовані установи в різних регіонах з унікальними цілющими природними властивостями забезпечують медичну реабілітацію працівників міліції та членів їх сімей.

Варто зазначити, що щорічно у відомчих стаціонарах лікується понад 64 тисячі хворих. У реабілітаційних центрах та лікарні відновного лікування - близько 30 тис. Лікарі поліклінік приймають майже 4 млн. хворих, а військово-лікарськими комісіями проводиться медичний огляд більше 74 тис. осіб.

За словами Міністра, особлива увага приділяється пільговим категоріям - ветеранам та інвалідам війни, учасникам ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи. 30 відсотків осіб, що лікуються у відомчих стаціонарах, - пенсіонери МВС та ветерани війни.

Виконуючи нелегку роботу зі збереження та покращання здоров'я особового складу, медичні працівники активно сприяють успішному виконанню завдань щодо боротьби зі злочинністю, забезпечення громадського правопорядку, захисту прав та свобод громадян.

За досягнення вагомих результатів у професійній діяльності, самовіддану плідну працю у сфері охорони здоров’я працівників органів внутрішніх справ, військовослужбовців внутрішніх військ та членів їх сімей відомчі нагороди з рук Міністра отримали 11 кращих працівників медичних закладів МВС.

Зокрема, начальнику Центрального госпіталю МВС України – лікарю Ганні Коваленко присвоєно чергове спеціальне звання полковник міліції.

- Бажаю вам оптимізму, професійних успіхів, невичерпної енергії у надзвичайно важкій, але благородній і необхідній місії. Нехай радість життя, яку ви даруєте людям, наповнює ваші душі теплом і щастям, - сказав наостанок Віталій Захарченко.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінницькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ