22 червня у Луцьку відбудуться скорботні заходи

22 червня у Луцьку відбудуться скорботні заходи

15.06.13 08:10 0 966
З метою вшанування полеглих під час Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років та пам’яті жертв розстрілу в’язнів у Луцькій тюрмі 23 червня 1941 року у нашому місті відбудуться скорботні заходи. Відповідне розпорядження підписав Луцький міський голова Микола Романюк.

22 червня о 10.00 покладанням квітів до Центральної стели на меморіальному комплексі «Вічна Слава» вшанують полеглих під час Великої Вітчизняної.

У цей же день, о 12.00 громадськість покладе квіти до пам’ятного знаку Жертвам політичних репресій та місць розстрілу в’язнів Луцької тюрми на Замковій площі.

Священнослужителі відправлять панахиду за загиблими під час скорботних заходів.

Відповідно до цього ж розпорядження, на знак скорботи за загиблими у роки Великої Вітчизняної війни та розстріляними в’язнями Луцької тюрми будуть приспущені Державні Прапори України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради та комунальних підприємств міста, державних підприємств, установ, організацій на території міста. Також 23 червня - заборонено звучання розважальної музики на ринках, у торговельних закладах, закладах ресторанного господарства та громадського харчування. Буде обмежено й проведення розважально-концертних заходів у місті.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: ...
Наступна новина: Департамент екології та ...

КОМЕНТАРІ