На Волині у міліцейському госпіталі осучаснено приміщення для денного стаціонару

На Волині у міліцейському госпіталі осучаснено приміщення для денного стаціонару

15.06.13 13:20 0 902
Госпіталь волинських правоохоронців отримав нове дихання. З нагоди Дня медичного працівника тут осучаснено приміщення для денного стаціонару. За кошти усіх райвідділів, служб та соціально відповідального бізнесу в коридорі та палатах зроблено ремонт.

Оглянути відремонтовані приміщення до закладу охорони здоров’я управління внутрішніх справ приїхали голова облдержадміністрації Борис Клімчук та Луцький міський голова Микола Романюк.

Як розповів начальник обласного управління УМВС Олександр Терещук, госпіталь розрахований на 101 ліжко, здебільшого медичну допомогу тут отримують ветерани служби, хоча є випадки, коли доводиться лікуватись діючого складу. Каже, на черзі ремонт заплановано зробити в лабораторії та хірургічному відділенні.

Борис Клімчук признався, що завітав у цей заклад вперше, однак був приємно вражений. «Ви відкрили для мене ще одну сторінку Волинської медицини, - підкреслив він. – Три роки тому, в такий же спосіб ми починали наводити лад в обласному госпіталі для інвалідів війни. там майже всі роботи йдуть до завершення. Я сподіваюсь та вірю, що згодом сучасного вигляду набудуть і всі ваші відділення. А те, що ви вже зробили, достойне гордості», - наголосив голова облдержадміністрації, спілкуючись з медичним персоналом.

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Віктор Шемчук вручив ...
Наступна новина: Житомирщина: подаруйте ...

КОМЕНТАРІ