На Івано-Франківщині на Коломийщині відбулися міськрайонні урочистості з нагоди професійного свята - Дня медичного працівника

На Івано-Франківщині на Коломийщині відбулися міськрайонні урочистості з нагоди професійного свята - Дня медичного працівника

15.06.13 13:00 0 837
13 червня в МПК «Народний дім» відбулися міськрайонні урочистості та святковий концерт з нагоди свята - Дня медичного працівника.На свято завітали голова райдержадміністрації Михайло Негрич, голова районної ради Богдан Болюк, міський голова Ігор Слюзар, заступник голови райдержадміністрації Любов Михайлишин, головний лікар Центральної районної лікарні Ірина Садов’як.

Голова райдержадміністрації Михайло Негрич привітав гостей свята з Днем медичного працівника, відзначивши, що професія медика в усьому світі вважається найгуманнішою та завжди буде важливою і необхідною. Подякував всім працівникам медичної галузі за врятовані життя, за повернуте здоров’я і радість, ветеранам медичної служби, які свої знання, досвід, віддали зціленню людей та спільно з головою районної ради, міським головою вручив грамоти за сумлінну працю на ниві охорони здоров’я та з нагоди професійного свята - Дня медичного працівника кращим медпрацівникам району.

Головний лікар Центральної районної лікарні Ірина Садов’як зачитала привітання Міністра охорони здоров’я України Раїси Богатирьової та вручила кращим медичним працівникам району грамоти департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації.

По закінченню урочистостей відбувся святковий концерт.

На виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича розвиток медицини - є пріорітетом діяльності районної влади.

Упродовж останніх років у районі реалізовують заходи щодо подальшого покращення якості надання медичної допомоги населенню, зміцнення матеріально-технічної бази закладів здоров’я, передбачених державними, регіональними програмами з питань охорони здоров’я. Районна влада вважає одним із головних своїх завдань підтримку галузі охорони здоров’я, підвищення соціального статусу медичного працівника.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Микола Азаров: Умови ...

КОМЕНТАРІ