У Львові урочисто відзначили День медичного працівника

У Львові урочисто відзначили День медичного працівника

15.06.13 08:40 0 1053
Урочистості з нагоди Дня медичного працівника відбулися у приміщенні Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької. Учасників свята зустрічала пісня «Наші Ангели-охоронці – лікарі», а на великому екрані демонструвався відеокліп, присвячений діяльності медичної галузі Львівщини.

З вітальним словом до працівників медичної галузі, присутніх на святковому концерті, звернувся голова Львівської обласної державної адміністрації Віктор Шемчук. Він подякував учасникам заходу за їх нелегку благородну працю, яка супроводжує кожного з нас упродовж всього життя, відзначив прогресивні процеси у реформуванні галузі, виконання соціальних ініціатив Президента України. Віктор Шемчук побажав медичним працівникам області здоров’я та всіляких життєвих гараздів, а також кращим з них вручив відзнаки та грамоти ЛОДА, МОЗ України.

До привітань голови ЛОДА В. Шемчука приєднався голова Львівської обласної ради Петро Колодій, міський голова Львова Андрій Садовий, ректор ЛНМУ ім. Данила Галицького, академік Борис Зіменковський, депутат Верховної ради України, заступник голови комітету ВРУ з питань верховенства права та правосуддя Олег Махніцький. У своїх виступах вони відзначали самовіддану працю львівських медиків, і говорили про те, що праця лікарів, медичних сестер, молодшого медперсоналу – нелегка, але завжди почесна і милосердна.

Вітання завершив виступ в.о. директора департаменту охорони здоров’я Ореста Середи. Він побажав медичній громаді області успіхів, здоров’я, достойної праці на благородній ниві охорони здоров’я і  вручив відзнаки департаменту охорони здоров’я ЛОДА представникам львівської медицини.

Зазначимо, що у святковому концерті брали участь як професійні актори, так і актори- аматори, медики за фахом.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ВО "Свобода" ...
Наступна новина: На Волині загрози дефіциту ...

КОМЕНТАРІ