В облдержадміністрації підписали Меморандум про співробітництво між ЛОДА, ЛОР, ЛМР та ГО «Львівське Товариство» у Києві

В облдержадміністрації підписали Меморандум про співробітництво між ЛОДА, ЛОР, ЛМР та ГО «Львівське Товариство» у Києві

15.06.13 08:30 0 801
14 червня в облдержадміністрації відбулось підписання «Меморандуму про  співробітництво» між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою та  громадською організацією «Львівське Товариство» у м. Києві.

Зазначимо, що даний захід відбувся в рамках виїзного засідання членів Правління та Опікунської ради «Львівського Товариства» у м. Києві.

Під час засідання також обговорили план проведення днів Львова та Львівщини у Києві, створення музею Івана Франка у Києві, можливості для розвитку бізнесу та популяризації регіону.

За умовами меморандуму члени Правління, Опікунської Ради, члени «Львівського товариства» у Києві надаватимуть підтримку вирішенню проблем і пропозицій  ЛОР, ЛОДА, ЛМР в межах своїх можливостей.

Також  вони зобов’язуються популяризувати області та проводити громадсько-культурні заходи, спрямовані на підвищення авторитету та іміджу Львівщини та м. Львова.

Варто відзначити, що підписання Меморандуму про співробітництво спричинено потребою у зміцненні соціально-економічних та культурних зв’язків між Львівщиною та її вихідцями, котрі проживають і працюють у місті Києві, а також прагнення відстоювати та лобіювати інтереси регіону у владних структурах і сприяти  популяризації кращих досягнень Львівщини у столиці.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: до кінця ...
Наступна новина: На Житомирщині соціальний ...

КОМЕНТАРІ