Єврогазбанк сприятиме залученню 400 млн. грн. інвестицій у галузь енергозбереження Львівщини

Єврогазбанк сприятиме залученню 400 млн. грн. інвестицій у галузь енергозбереження Львівщини

15.06.13 08:40 0 853
14 червня, голова облдержадміністрації Віктор Шемчук  підписав «Протокол намірів» в галузі енергозбереження та водоочищення між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою та   акціонерним товариством «Європейський газовий банк».

Загалом, сторони домовились об‘єднати свої зусилля з метою  залучення інвесторів для будівництва, модернізації та експлуатації мобільних теплопостачальних комплексів на альтернативному паливі та надання споживачам м. Львова та Львівської області якісних послуг в галузі теплоенергетики, а також очистки та дезінфекції питної води на базі найсучасніших екологічних технологій із застосуванням лише води, солі та електроенергії.

Зазначимо, що за умовами договору АТ «Єврогазбанк» здійснює пошук та залучення інвесторів для будівництва і модернізації теплопостачальних комплексів на альтернативному паливі для споживачів регіону із загальним обсягом інвестицій в межах 400 млн. грн.

Зі свого боку ЛОДА, ЛОР, ЛМР в межах повноважень визначених чинним законодавством в найкоротші терміни видає необхідні документи та приймає відповідні рішення, які необхідні для реалізації зазначених проектів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ВО "Свобода" ...
Наступна новина: На Волині загрози дефіциту ...

КОМЕНТАРІ