На Львівщині члени сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу “Вулкан” показали майстер клас із сироваріння

На Львівщині члени сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу “Вулкан” показали майстер клас із сироваріння

15.06.13 13:20 0 915
  На базі СОК «Вулкан» (с. Буриня) Турківського району 12.06.2013 року відбулося виїзне відкрите засідання правління Львівського обласного об’єднання сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів «Рівноправність» в якому взяли участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, Турківської районої ради, проекту  технічної допомоги USAID АгроІнвест та лідерів сільськогосподарських кооперативів Донецької, Одеської, Чернігівської та Херсонської областей.

 На засіданні розглядалось питання вступу СОК «Вулкан» в Львівське обласне об’єднання сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів «Рівноправність». Члени СОК «Вулкан» показували майстер клас із сироваріння а також поділилися досвідом із випічки бездріжджового хліба на природній заквасці. Такий хліб виготовляється із спеціального сорту жита – спельта (полба), котрий не потребує мінеральних добрив та вирощується на малородючих грунтах.

   Також представники СОК «Вулкан» презентували технологію виробництва топленого молока, льняної і конопляної олії та пластівців із різних видів зернових культур.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Віктор Шемчук вручив ...
Наступна новина: Житомирщина: подаруйте ...

КОМЕНТАРІ