Тернопільщина: голова ОДА взяв участь в роботі семінару «Вимоги чинного законодавства щодо справляння податків»

Тернопільщина: голова ОДА взяв участь в роботі семінару «Вимоги чинного законодавства щодо справляння податків»

15.06.13 08:50 0 872
Цей семінар проводять Асоціація платників податків та Міністерство доходів і зборів України у Тернополі для платників податків чотирьох областей.

Також учасників семінару вітали президент Асоціації платників податків України Валентина Арбузова, в.о. начальника головного управління Міндоходів і зборів України в Тернопільській області Олександр Вітрук, голова ради територіального відділення Асоціації платників податків України в Тернопільській області Ярослав Карпик та інші.

Керівник області у своєму виступі зупинився детальніше на роботі облдержадміністрації з відновлення сільського господарства краю, зробив наголос не лише на вирощуванні продукції, а й переробці сировини, спорудженні відповідних підприємств. Він говорив також про підвищення економічної складової у розвитку Тернопілля.

Валентин Хоптян розповів присутнім і про ставлення виконавчої гілки влади до бізнесу. Тобто, обласна державна адміністрація має намір і вже почала захищати бізнес від свавілля чиновників. Заохочувати тих бізнесменів, які працюють відкрито, чесно платять податки і виплачують зарплату не в конвертах.

Голова облдержадміністрації побажав учасникам семінару плідної роботи і невичерпної віри у справу, яку вони роблять.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Дніпропетровщині ...
Наступна новина: На Львівщині проведено 46 ...

КОМЕНТАРІ