Чернівці: Медичних працівників міста нагородили премією Радзіховського

Чернівці: Медичних працівників міста нагородили премією Радзіховського

15.06.13 08:30 0 907
У палаці «Академічний» 14 червня, відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника за участю голови Чернівецької обласної державної адміністрації Михайла Папієва, заступника Чернівецького міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Олександра Паскаря, начальника обласного управління охорони здоров’я Ігоря Шкробанця.

Олександр Паскар за дорученням секретаря міської ради Віталія Михайлішина та від імені всієї громади Чернівців привітав усіх з наступаючим професійним святом, подякувавши їм за нелегку, але благородну працю:

«Ви недаремно носите білі халати, – зазначив він. – Адже ви, немов янголи, оберігаєте найцінніше, що є у людини – її життя та здоров’я. Міська рада зі свого боку робить усе можливо, щоби ваша галузь розвивалася, щоби рівень надання медичних послуг відповідав загальноприйнятим нормам».

За багаторічну сумлінну працю Олександр Паскар вручив найкращим фахівцям в галузі медицини премію Б. Л. Радзіховського.

Свято прикрасила насичена концертна програма, яка складалася вокальних та танцювальних виступів студентів Буковинського Державного медичного університету.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: до кінця ...
Наступна новина: На Житомирщині соціальний ...

КОМЕНТАРІ