Чернігів: Автомобіль – для ветерана

Чернігів: Автомобіль – для ветерана

15.06.13 13:10 0 900
Народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради України у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів, голова підкомітету з питань законодавчого забезпечення соціального захисту ветеранів війни та праці Сергій Куніцин відвідав Чернігів з робочим візитом.

У міській раді він зустрівся з Чернігівським міським головою Олександром Соколовим. Біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам вручив ключі від автомобіля "Део Сенс" інваліду І групи, учаснику бойових дій у Республіці Афганістан Миколі Корнієнку.

С.Куніцин повідомив, що як народний депутат він виступив з ініціативою перерахувати кошти, виділені на оздоровлення (понад 30 тис. грн.), для придбання автомобілів учасникам бойових дій в інших країнах. "Листи було відправлено усім депутатам Верховної Ради України, 25 з них підтримали ініціативу, вже проплачено 12 авто. вручаємо ключі від 9-го автомобіля", - сказав С.Куніцин.

На його думку, такі дії – приклад для об'єднання різних політичних сил, адже його ініціативу підтримали народні депутати від різних партій і фракцій. Також народний депутат повідомив, що за поданням Комітету Президент України Віктор Янукович підписав відповідний указ про відзначення на державному рівні 25-ої річниці виведення Радянських військ з Афганістану. Наступний рік в Україні буде оголошено Роком учасників бойових дій на території інших держав.

У зустрічі біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам взяли участь міський голова О.Соколов та заступник міського голови Станіслав Віхров, який зараз очолює обласне відділення УСВА, а також учасники бойових дій, родини загиблих. Спілкуючись із журналістами, О.Соколов висловив сподівання, що відзначення на державному рівні річниці завершення для радянських воїнів Афганської війни сприятиме вирішення проблемних питань соціального і медичного забезпечення учасників бойових дій та їхніх родин.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обговорено можливість ...
Наступна новина: Віктор Шемчук вручив ...

КОМЕНТАРІ