Столичні правоохоронці затримали псевдомінера

Столичні правоохоронці затримали псевдомінера

15.06.13 13:51 0 807
До чергової частини Дніпровського райуправління столичної міліції по спецлінії «102» надійшло повідомлення про замінування однієї з лікарень району. Завдяки оперативній та злагодженій роботі правоохоронців в досить короткий термін лікарня розпочала роботу у звичному режимі.

На місце події прибула слідчо-оперативна група райуправління, група швидкого реагування ПМОП «Беркут», співробітники кінологічного центру та вибухотехніки.

Було проведено евакуацію хворих та медпрацівників, обстежено приміщення лікарні та прилеглої території. Вибухових пристроїв та підозрілих предметів на території медзакладу виявлено не було.

Правоохоронцями вже встановлено, що до міліції телефонував один з пацієнтів лікарні, який нещодавно перебував на стаціонарному лікуванні.

Вказану інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років.

ВЗГ ГУМВС України в м. Києві
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині нарощують ...
Наступна новина: На Волині начальник ...

КОМЕНТАРІ