На Волині начальник Держкомзему погоріла на земельних оборудках

На Волині начальник Держкомзему погоріла на земельних оборудках

15.06.13 13:57 0 935
Працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області викрили начальника управління Дежкомзему одного з районів, яка завдала збитків державі на суму 120 тис. гривень.

Жінка займала керівну посаду з 2007 року. Тож, будучи службовою особою, умисно, в інтересах третіх осіб, зловживаючи своїм службовим становищем, підготувала розпорядження райдержадміністрації, видала позитивні висновки щодо можливості відведення землі. Згодом підприємлива жіночка підписала державні акти на право приватної власності на земельні ділянки загальною площею 0,30 га під будівництво та обслуговування житлових будинків і господарських споруд. Своїми діями вона завдала державі збитків на суму 120 тисяч гривень.

Стосовно чиновниці розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем), яке нині з обвинувальним висновком скеровано до суду. Варто відзначити, що жінка може опинитися за ґратами на термін від п’яти до восьми років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Столичні правоохоронці ...
Наступна новина: Азаров обіцяє, що Україна ...

КОМЕНТАРІ