Юні міліціонери знайомились з роботою водної міліції Полтавщини

Юні міліціонери знайомились з роботою водної міліції Полтавщини

15.06.13 16:21 0 1061
Вихованці міліцейської академії 25 колегіуму міста Кременчук продовжують знайомилися з роботою міліцейського відомства Полтавщини. Цього разу вони відвідали лінійний відділ міліції в річковому порту Кременчука.

Знайомство з роботою «водної міліції» уже другий рік поспіль відбувається не в робочих кабінетах правоохоронців, а на воді – під час прогулянки на катері по річці Дніпро.

Прогулянка перетворилася у справжній оперативно-профілактичний рейд на воді. Курсантів табору правоохоронці ознайомили з правилами поводження на воді під час відпочинку, розповіли про основні напрямки роботи водної міліції, а також про особливості проведення та практичне значення операції «Нерест», яка закінчилася цього тижня.

«Ми раді розповісти дітям про свою працю та провести певного роду профілактику роботу під час відпочинку на воді, - розповів начальник Лінійного відділу в річпорту Кременчука Олег Стешенко. - Робота з молоддю у даному напрямку дає певні позитивні результати в майбутньому: хтось не порушуватиме правила поведінки на воді, а хтось прийде через певний час на службу до Лінійного відділу в річпорту Кременчука».

Протягом екскурсії діти змогли не лише «озброїтись» корисною інформацією від правоохоронців, але й відпочити на воді та отримати велику кількість позитивних емоцій.

Прес-служба Кременчуцького МУ УМВС

 України в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ