На Одещині за збут отруйної речовини затримано злочинний квартет

На Одещині за збут отруйної речовини затримано злочинний квартет

15.06.13 16:52 0 857
Днями співробітники управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України в Одеській області спільно з співробітниками відповідного сектору Комінтернівського РВ та районної прокуратури затримали групу осіб, у складі чотирьох чоловіків, які займалися розповсюдженням небезпечної отруйної речовини на території Одещини.

В ході слідчих дій було встановлено, що 30-річний житель одного з районів області, маючи у власності особливо небезпечну отруйну речовину – ртуть, підшукував канали її збуту. До своєї злочинної діяльності він залучив трьох подільників - водія, охоронця та реалізатора.

В подальшому при спробі збуту 10 кг. ртуті, яка була розфасована у три колби, правоохоронці затримали усіх фігурантів злочинної діяльності. За свій товар зловмисники розраховували отримати 125 тис. доларів США.

У відношенні підозрюваних розпочато кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 4 ст. 321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних і сильнодіючих речовин) КК України.

Вилучену речовину направлено на експертизу до науково-дослідницького експертно-криміналістичного центру ГУМВС.

Наразі проводяться подальші оперативно-розшукові заходи по встановленню обставин події, виявленню осіб, причетних до збуту особливо небезпечних речовин та джерел надходження до регіону особливо небезпечної речовини – ртуті.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Хмельницькі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ