У Львові вже потонула одна людина

У Львові вже потонула одна людина

15.06.13 17:15 0 931
Як інформує управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, у Львові на водоймі на вул. Симоненка потонула людина. У попередні роки на водних об’єктах міста Львова загинуло: 2009 рік – 4 людини, 2010 та 2011 по 5 людей, в 2012 році 1 людина.

На адміністративних територіях Львівської міської ради за результатами інвентаризації водних об’єктів  2012 р  обліковано 118 водних об’єктів. З них 22 водойми мають рекреаційне і декоративне призначення. В тому числі на 2-х організовано масовий відпочинок людей на воді (Брюховичі та Винники). Всі інші водні об’єкти (в тому числі річки і потічки) є невеликими природними і технічними (пожежними) водоймами.

Аналіз випадків загибелі на воді свідчить, що основними причинами загибелі людей є купання у нетверезому стані, порушення правил поведінки під час перебування на воді, купання у не відведених для цього місцях та відсутність належного догляду за дітьми з боку батьків.

Тому управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення нагадує правила поводження на водних об’єктах, щоб відпочинок не перетворився на трагедію.

Обережно на воді

Коли купатися?

Найбільш сприятливою для купання є безвітряна сонячна погода з температурою повітря 22°С та води 18°С. Найкращий час – ранок або вечір, коли сонце гріє, але немає небезпеки перегрівання. Після тривалого перебування на сонці не пірнайте у воду з розбігу, а заходьте поступово, можна спочатку декілька раз зануритися у воду. Різка зміна температури дуже небезпечна для людського організму, особливо для людей з хворим серцем. Плавати у воді потрібно не більше 20 хв.

Де купа

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дженнігс нокаутував ...
Наступна новина: Петро Колодій: ...

КОМЕНТАРІ