Зловмисника, який вбив чоловіка та поранив його дружину, затримано на Кіровоградщині

Зловмисника, який вбив чоловіка та поранив його дружину, затримано на Кіровоградщині

16.06.13 08:11 0 875
До чергової частин Кам'янського райвідділу міліції звернулись місцеві жителі з повідомленням про те, що на вулиці поблизу одного з домоволодінь вони знайшли бездиханне тіло господаря будинку з ознаками насильницької смерті. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Інформація підтвердилася. За вказаною адресою поблизу будинку правоохоронці виявили тіло мертвого чоловіка. Як з’ясувалось смерть потерпілого настала від проникаючого ножового поранення, зловмисник поцілив чоловікові прямо у серце, не залишаючи йому шансів на життя. З’ясовуючи обставини події оперативники довідались, що загиблий чоловік не єдина жертва нападника, від його рук також постраждала дружина вбитого, якій вдалося втекти. ЇЇ з ножовим пораненням горла забрала карета швидкої медичної допомоги.

При розмові з потерпілою та свідками події працівники міліції дізнались, що напад на подружжя невідомий скоїв саме тоді, коли жінка знаходилась на подвір’ї домоволодіння та поралася по господарству. Вона розповіла, що побачила як з боку городу в її бік прямує якийсь чоловік. На запитання хто він такий і що тут робить, незнайомець нічого не відповів, а лише швидко вихопив ніж та кинувся з ним на жінку. Відштовхнувши нападника рукою, поранена господиня почала гукати на допомогу та кинулася тікати. На крик дружини з будинку вбіг чоловік. Побачивши, що трапилося, він намагався зупинити нападника, але сили виявились не рівними -отримавши ножове поранення в серце чоловік впав замертво. Побачивши, що жінка зникла, а господар будинку лежить нерухомий, зловмисник заскочив до будівлі, схопив декілька золотих прикрас, мобільний телефон та 70 гривень і зник.

Як повідомив заступник начальника УМВС України в Черкаській області полковник міліції Леонід Бойко, правоохоронці розпочали пошуки зухвалого зловмисника. Необхідно було якнайшвидше знайти нелюда, який скоїв такий жорстокий злочин, адже він був небезпечним і міг накоїти ще лиха. Проводячи оперативні заходи та ретельно досліджуючи речові докази працівники міліції з’ясували, що до скоєння злочину може бути причетний 16-річний місцевий житель, який до речі, раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв. Перевірити його за місцем проживання працівникам міліції не вдалося, адже підозрюваний поспішаючи виїхав до сусідньої Кіровоградської області, там він і був затриманий працівниками міліції. Проведений обшук за місцем проживання молодого чоловіка підтвердив підозри оперативників: знайдені речові докази вказували на його причетність до скоєння злочину. В розмові зі слідчими затриманий повністю відмовляється що-небудь пояснювати та всіляко виправдовує свої дії.

Наразі хлопця затримано, він утримується під вартою. Слідчим вiддiленням Кам'янського райвідділ міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

СЗГ УМВС України

в Черкаській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Криму затримано ...

КОМЕНТАРІ