У Криму затримано підозрюваних у скоєнні розбійного нападу

У Криму затримано підозрюваних у скоєнні розбійного нападу

16.06.13 08:17 0 880
Причетними до організації нападу на будинок жителя Сімферопольського району виявилися двоє родичів потерпілого. Зловмисники вимагали від чоловіка віддати їм 20 тисяч доларів США.

Про те, що надворі в сусідів ходять люди з предметами, схожими на автомати, в масках та камуфляжній формі, до чергової частини Сімферопольського районного відділу міліції повідомили місцеві жителі.

Коли правоохоронці приїхали за вказаною адресою, невідомі знаходилися в будинку. Побачивши міліціонерів, зловмисники спробували втекти, вистрибнувши з другого поверху. Троє з них були затримані.

Потерпілий розповів міліціонерам, що невідомі в масках увірвалися до нього в будинок і, погрожуючи застосуванням зброї, зв'язали його. Вони утримували господаря близько шести годин, не даючи пити, і вимагали сказати код від сейфа. Не маючи більше сил терпіти знущання, чоловік назвав нападникам заповітні цифри, після чого ті відкрили схованку і заволоділи грошима в сумі 20 тисяч доларів та іншими цінними речами.

У ході досудового розслідування з'ясувалося, що до скоєння цього злочину причетні двоє родичів потерпілого, які організували напад та брали в ньому активну участь.

Дії зловмисників кваліфікуються за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. П'ятеро зловмисників затримані і перебувають у слідчому ізоляторі Сімферополя. Їм загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Правоохоронці встановлюють інших осіб, причетних до скоєння цього кримінального правопорушення.

СЗГ ГУМВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Зловмисника, який вбив ...
Наступна новина: Масові заходи у столиці ...

КОМЕНТАРІ