Майже 900 курсантів ХНУВС отримали лейтенантські погони

Майже 900 курсантів ХНУВС отримали лейтенантські погони

16.06.13 08:42 0 956
У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися урочисті заходи з нагоди випуску курсантів. 62 випускники отримали дипломи з відзнакою.

Серед них – переможці всеукраїнських та міжнародних наукових конкурсів, неодноразова віце-чемпіонка Світу та Європи з боротьби самбо та дзюдо, фіналіст Чемпіонату світу з кікбоксингу, чемпіонка України з боротьби самбо та дзюдо, багаторазовий чемпіон України з легкої атлетики, переможець Всеукраїнського турніру ім. Леонова із дзюдо, переможець турніру з рукопашного бою серед військових ВНЗ м. Харкова, призери Чемпіонату України із дзюдо, волейболу, призери та переможці Чемпіонату МВС України з гирьового спорту, муей-тай, самбо, учасники збірної команди ХНУВС з міні-футболу «Олександр», учасники художньої самодіяльності університету та члени наукових гуртків.

Із цією визначною подією молодих лейтенантів міліції привітали заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Лекарь, директор Департаменту матеріального забезпечення МВС України Павло Зінов, заступник начальника Головного слідчого управління МВС України Олег Татаров, голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, ГУМВС України в Харківській області та ін.

Відкрив урочистості ректор університету Сергій Гусаров. Звертаючись до випускників, від зазначив, що за чотири роки навчання юні хлопці і дівчата зросли та змужніли, набули знань та професійних навичок. - Упевнений, що ви станете гідним поповненням лав правоохоронців, щоб охороняти громадський спокій, захищати Закон, Істину і Справедливість, - зазначив ректор.

Сергій Гусаров подякував Президентові України та керівництву МВС України за увагу до навчального закладу та підтримку. Відзначив ректор і позитивні зрушення в усіх напрямах діяльності вищого навчального закладу, як у зміцненні матеріально-технічної бази, так і у покращенні навчально-методичного процесу. За короткий час було упорядковано територію університету, проведено ремонт у навчальних корпусах інститутів та факультетів – оновлено лекційні зали, аудиторії, спеціалізовані класи, наведено порядок у гуртожитках.

Під час урочистої церемонії усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять правоохоронців, які віддали свої життя, виконуючи службовий обов’язок. На знак пам’яті кошик із квітами випускники поклали до пам’ятника загиблим правоохоронцям.

Багато вітань та напутніх слів прозвучало на адресу випускників від запрошених гостей. Від імені Колегії Міністерства внутрішніх справ України, Міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка привітав випускників Сергій Лекарь. -  у вас доленосний день. Разом із дипломом ви отримуєте можливість втілити усі свої знання та вміння, які ви здобули в університеті, на практиці. Важливо, щоб ви не зупинялися у своєму професійному розвитку, а продовжували навчатися. Бажаю щастя, здоров’я, професійного і кар’єрного зростання, успіхів в усіх починаннях й злагоди в родинах, - сказав заступник Міністра.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін побажав, щоб випускники університету гідно і з честю виконували свій професійний обов’язок, захищали права і свободи громадян, забезпечуючи спокій в державі.

Від імені випускників виступила Анастасія Широбокова, яка подякувала рідному університету, викладачам, котрі щедро ділилися знаннями протягом усіх років навчання, батькам, які дали дорогу в життя, курсовим офіцерам, усім, хто учив і був наставником.

Для кожного випускника найзворушливіші моменти – прощання з Прапором університету, який їх об’єднав у одну велику дружну родину, а також лейтенантський вальс.

Завершилося свято проходженням урочистим маршем – востаннє в такому строю, пліч-о-пліч з товаришами, які вже наступного дня роз’їдуться по всій Україні проходити службу в органах внутрішніх справ.

ЦЗГ ХНУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За 600 гривень та кредитні ...
Наступна новина: Навальний оголосив про ...

КОМЕНТАРІ