Навальний оголосив про висування своєї кандидатури на посаду мера Москви

Навальний оголосив про висування своєї кандидатури на посаду мера Москви

16.06.13 08:48 0 807
Російський опозиціонер Олексій Навальний офіційно повідомив про те, що висунув свою кандидатуру на посаду мера Москви. Як зазначив Навальний у своєму блозі на сайті видання «Сноб», 15 червня у виборчій комісії він підписав усі необхідні для балотування документи. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Після цього мої документи офіційно прийняли та видали офіційну довідку, куди «вліпили» красиву круглу печатку», – розповів Навальний.

«Скоро представлю свою офіційну передвиборну програму», – написав опозиціонер і додав: «Її вже почали дуже смішно коментувати на офіційних телеканалах».

Вибори мера Москви призначили на 8 вересня після того, як раніше цього місяця посаду несподівано залишив Сергій Собянін. Президент Росії Володимир Путін прийняв його відставку, тож нині Собянін є виконувачем обов’язків.

Сергій Собянін є членом провладної партії «Єдина Росія». Він уже заявив про намір обиратися на мера у вересні, однак стверджує, що йтиме самовисуванцем.

Олексій Навальний нині є фігурантом низки кримінальних справ, порушених, зокрема, за підозрою його у шахрайстві. Сам Навальний вважає всі звинувачення політично мотивованими.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Майже 900 курсантів ХНУВС ...
Наступна новина: Внаслідок вибуху у ...

КОМЕНТАРІ