Співробітники карного розшуку затримали зловмисників, які скоїли розбійний напад на ювелірну крамницю в Миколаєві

Співробітники карного розшуку затримали зловмисників, які скоїли розбійний напад на ювелірну крамницю в Миколаєві

16.06.13 15:01 0 808
Нещодавно повідомлялося про те, що, вранці, до ювелірної крамниці, розташованої в Корабельному районі, зайшли двоє невідомих чоловіків та, погрожуючи продавчині пістолетом, забрали декілька лотків із ювелірними виробами.

Слідчим відділенням Корабельного райвідділу міліції того ж дня було розпочато кримінальне провадження за ознаками ст. 187 КК України «Розбій».

15 червня 2013 року співробітники карного розшуку за підозрою у скоєнні  злочину затримано трьох мешканців Дніпропетровської області.

Правоохоронці з’ясували, що зловмисники приїхали до Миколаєва на власному автомобілі. Один із них запропонував товаришам скоїти напад на ювелірну крамницю. Заздалегідь спланувавши свої дії, вранці того ж дня, двоє з них зайшли до магазину та, погрожуючи продавчині предметом, схожим на пістолет, забрали лотки з ювелірними виробами. Вибігши на вулицю, чоловіки сіли до авто, в якому на них вже чекав їх поплічник. Скоївши злочин, зловмисники залишили місто та поїхали на батьківщину, де їх через деякий час і затримали співробітники міліції.

Під час санкціонованих обшуків за місцем мешкання затриманих правоохоронці виявили та вилучили гроші - біля 40 тис. грн. та інші докази.

Наразі за даним фактом проводяться слідчі дії.

ГЗГ ММУ УМВС України

в Миколаївській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Голова кредитної спілки ...
Наступна новина: Мешканець Миколаївщини ...

КОМЕНТАРІ