На Івано-Франківщині медики Тисменицького району відзначили своє професійне свято

На Івано-Франківщині медики Тисменицького району відзначили своє професійне свято

17.06.13 10:37 0 870
У третю неділю червня своє професійне свято відзначають медичні працівники. З цієї нагоди у Народному домі м. Тисмениця на урочистості зібралася велика дружня родина медиків Тисмениччини.Зі словами щирої вдячності та поваги звернулися до медичних працівників голова Тисменицької районної державної адміністрації Іван Росіцький та голова Тисменицької районної ради Володимир Семенів, озвучили позитивні зміни у галузі протягом року, побажали міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя, миру та злагоди.

За сумлінну працю в галузі охорони здоров’я Подяку голови Тисменицької районної ради отримав головний лікар Лисецької центральної районної лікарні Тарас Скоропад. 10 медичних з нагоди професійного свята нагороджені грамотами голови районної державної адміністрації та голови районної ради і грошовими допомогами.

Привітав колег зі святом, подякував їм за щоденну нелегку роботу, зупинився на покращенні обслуговування, підвищення якості медичної діяльності, що відбувається в рамках діючих реформ галузі, та окреслив перспективи розвитку медицини головний лікар Лисецької центральної районної лікарні Тарас Скоропад.

Приємна місія нагородження продовжила програму заходу. Спочатку відзнаки від департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації за багаторічну працю, відданість та професіоналізм, а далі – й від адміністрації Лисецької центральної районної лікарні – грамоти та грошові премії, вручив Тарас Скоропад, а заступник головного лікаря Лисецької ЦРЛ з медичної частини Ярослав Чеснок зачитав відповідний наказ.

Вітання на адресу послідовників Гіппократа лунали й від голови молодіжної адміністрації Тисмениччини Ольги Христан, а завідувач ФАПом у с. Узин Назар Луканюк отримав із рук дівчини в подарунок – велосипед.

Чудовим музичним дарунком до професійного свята став виступ народного фольклорно-етнографічного гурту «Горицвіт» українського товариства сліпих із Івано-Франківська.

Тепла атмосфера панувала у залі, а присутні не шкодували оплесків як для виконавців, так і для своїх колег, які виходили на сцену за заслуженими нагородами.

Складна, відповідальна, жертовна – професія медика завжди перебувала у зоні особливої уваги суспільства, адже у руках лікаря найцінніший дар людини – її життя та здоров’я. У Тисменицькому районі більше тисячі працівників сфери охорони, а це: лікарі, медичні сестри, фельдшери, молодший медичний персонал, рятують від хвороб наших краян, повертають їм радість і повноту життя.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ