На Івано-Франківщині пришкільні відпочинкові табори у Тисменицькому районі завершили свою роботу

На Івано-Франківщині пришкільні відпочинкові табори у Тисменицькому районі завершили свою роботу

17.06.13 13:40 0 826
Завершили свою роботу 32 пришкільні відпочинкові табори з денним перебуванням у Тисменицькому районі, у яких відпочивало 4 тисячі дітей від 7 до 16 років. Серед них – 73 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 30 дітей-інвалідів, 2050 дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей. Саме ці категорії: діти із соціально незахищених верств населення, юні обдарування, лідери учнівського самоврядування користувалися пільговим правом на відвідування оздоровчого закладу.

Впродовж функціонування таборів діти мали змогу відвідати цікаві місця Прикарпаття, побувати у музеях Івано-Франківська, переглянути вистави Івано-Франківського обласного лялькового театру імені Марійки Підгірянки.

З 05 по 07 червня 2013 року на базі спортивно-оздоровчого центру міжнародного співробітництва учнів та студентів у с. Рибне Тисменицького району відбувся зліт туристів-краєзнавців навчальних закладів району, у якому взяли участь 170 юних краєзнавців з 17 шкіл.

У всіх пришкільних таборах відбулися урочисті лінійки з нагоди закриття таборів, на яких було підбито підсумки роботи, нагороджено найактивніших учасників та організаторів табірного дозвілля.

А далі — веселі літні канікули, які допоможуть вихованцям набратися нових сил та вражень!

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ