На Івано-Франківщині на Калущині привітали медпрацівників з професійним святом

На Івано-Франківщині на Калущині привітали медпрацівників з професійним святом

17.06.13 13:20 0 844
У неділю в актовій залі Калуської ЦРЛ проведено святковий захід з нагоди Дня медичного працівника. Привітати тих, хто піклується про здоров’я людей, прийшли керманичі міста та району: перший заступник голови Калуської райдержадміністрації Федір Вовк і заступник голови районної ради Михайло Срібняк, міський голова Калуша Ігор Насалик та його заступник Василь Турчин.

Перший заступник голови Калуської райдержадміністрації Федір Вовк і заступник голови районної ради Михайло Срібняк подякували медичним працівникам за їх нелегку професію, окреслили позитивні зміни у медичній галузі останнім часом, побажали міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя, миру та злагоди. Представники районної влади вручили медичним працівникам спільні грамоти голови райдержадміністрації та голови районної ради та грошові нагороди.

Міський голова Калуша Ігор Насалик у вітальному слові наголосив, що з 2014 року безкоштовною буде медицина для працівників бюджетної сфери, малозабезпечених і пенсіонерів. З 2014 року Ігор Насалик пообіцяв підвищення зарплати медикам за рахунок фонду соціального страхування.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ