Здоров’я лучан – пріоритетне завдання міської влади

Здоров’я лучан – пріоритетне завдання міської влади

17.06.13 11:37 0 879
Луцький міський голова Микола Романюк звернувся до керівників провідних аптечних мереж нашого міста, а саме ДВТП «Волиньфармпостач» (директор М.Півнюк) та ТзОВ «Волиньфарм» (директор С.Шайко), з пропозицією запровадити в аптечних установах практику безкоштовного вимірювання артеріального тиску жителям міста. Микола Романюк переконаний, що це дасть можливість запобігти значному зростанню кількості випадків гіпертонічної хвороби серед лучан, а людям похилого віку значно спростить щоденний контроль стану свого здоров’я.

Михайло Півнюк та Станіслав Шайко відгукнулись на ініціативу міського голови і вже з 1 липня цього року у аптеках ДВТП «Волиньфармпостач» та ТзОВ «Волиньфарм» кожен охочий зможе безкоштовно виміряти свій артеріальний тиск.

«Турбота про здоров’я жителів міста залишається пріоритетною в роботі міської влади. Мені дуже приємно, що нам вдається знаходити в цьому питанні порозуміння з представниками соціально відповідального бізнесу, за це я висловлюю свою глибоку вдячність Михайлу Півнюку та Станіславу Шайку,» – наголосив Луцький міський голова Микола Романюк.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку з 18 червня буде ...
Наступна новина: На Житомирщині через ...

КОМЕНТАРІ