Львівщина: у травні 2013 року в області проведено 59 ярмаркових заходів

Львівщина: у травні 2013 року в області проведено 59 ярмаркових заходів

17.06.13 11:43 0 977
За інформацією департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації  у травні 2013 року проведено 59 ярмаркових заходів, на яких було реалізовано 121,11 тонн сільськогосподарської продукції.

Водночас, на оптовому ринку ТзОВ «Шувар» організовано постійно діючий ярмарок, на якому щоденно реалізовується 600-800 тонн сільськогосподарської продукції, де покупці мають можливість придбати товари за цінами виробника.

Як повідомляють у департаменті агропромислового розвитку, для розширення асортименту продукції на ярмарки запрошуються переробні підприємства, сільськогосподарські товаровиробники, особисті селянські та фермерські господарства.

Зазначимо, учасники ярмаркових заходів забезпечуються місцями та належними умовами для торгівлі, також користуються пільгами зі сплати за оренду торгового місця, що дозволяє знизити ціну на представлену ними продукцію.

Аналіз цінових спостережень засвідчує, що рівень роздрібних цін на ярмарках, які відбулися, є нижчими від середніх цін, які склалися в торгових мережах та на ринках області в цілому.

Загалом, у січні-травні 2013 році проведено 279 продовольчих ярмарків, де було реалізовано 1223,6 тонн продукції на суму 8,3 млн. гривень.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині місцеві ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ