На Львівщині відбулись змагання бригад екстреної медичної допомоги

На Львівщині відбулись змагання бригад екстреної медичної допомоги

17.06.13 12:44 0 834
З метою покращення підготовки та підвищення рівня знань, практичних навичок, на стадіоні «Арена-Львів» відбувся навчально-практичний семінар для працівників системи екстреної медичної допомоги  області.

За повідомленням департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації, першим завданням навчально-практичного семінару було  надання екстреної медичної допомоги потерпілим під час ДТП. При  його виконанні бригади продемонстрували правила евакуації потерпілого водія з машини за допомогою сучасного  медичного обладнання згідно алгоритму надання екстреної медичної допомоги.

Другим випробуванням були дії бригади ЕМД при зупинці серця, а третім – надання медичної допомоги у  випадку екстреної ситуації з великою кількістю потерпілих.

У виконанні завдань брали участь бригади Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф, бригади підстанцій  ЕМД «Стрий» та «Золочів». Бригади виконали всі три завдання на відмінно.

Зазначимо, після закінчення змагань, з нагоди Дня медичного, працівника керівництво Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф відзначило подяками та грамотами кращих працівників центру.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ